петък, 8 февруари 2019 г.

Biotrade baby мляко за тяло






































Biotrade е българска марка козметика. На пазара е вече от 20 години.
Старае се да предлага на клиентите си богато разнообразие от продукти за възрастни, от известно време и такива за деца. Един от тях е млякото за тяло за бебета.

Продукта грабна вниманието ми на едно козметично изложение, на което успях да го тествам на място, и след направеното добро впечатление там реших да го закупя, за да затвърдя мнението си. Оказа се нелека задача, защото трудно го открих. На доста места не се предлагаше, на някои все още не бяха чували за него. Но, вкрайна сметка успях да се сдобия с него.

Тъй като съм с чувствителна и суха кожа на тялото, козметиката за бебета е доста подходяща за мен. След епилация особено, ако използвам стандартен крем за тяло веднага се зачервявам, но не и когато използвам бебешки продукт. Понякога комбинирам розова/лавандулова вода с бебешки продукт за тяло или само флорална вода. Зависи какво имам подръка.


Млякото за тяло на Биотрейд е с лека и водниста текстура . Нанася се лесно и попива сравнително бързо върху суха кожа. Аромата е много нежен и приятен. Консистенцията е лека и немазна. Оставя приятно чувство на свежест върху кожата, без усещане за мазен филм върху нея.


Активните съставки са пантенол и млечна киселина. Не съдържа парабени. Идва в удобен флакон с помпа.

Цена: около 15лв
Големина: 250 мл

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Последователи